miercuri, 29 februarie 2012

Sfaturi pentru barbati

Cum ne imbunatatim viata sexuala

 În cuplu vostru au apărut probleme în sex? Libidoul tau este adormit? Nu-ţi apare dorinta de a avea sex mai des decât înainte? Cred că aveţi nevoie de a schimba urgent modul de viata sexuală.

 Potrivit sondajelor de opinie, majoritatea bărbaţilor şi a femeilor, care sunt căsătoriţi nu sunt fericit de sexul pe care îl au. Principalul motiv, în opinia noastră, se află în stereotipuri. Stereotipizarea este un bine-stabilit model de comportament în cuplu, în cazul în care sexul este vazut ca o datorie a partenerului. Există, de asemenea, o expresie absurd - datoria conjugală.
 Psihologia umană este de aşa natură că datoria nu este întotdeauna de bună voie, şi dacă eşti orientat sa faci sex ca o datorie - aşteaptăte la probleme.

 Suntem convinşi că sexualitatea umană este alcătuită din două componente - una romantica si erotica. În lipsa lor, relatie intima este o simplă fiziologie senzorială, cu imposibilitatea de a livra orice satisfacţie sau fericire.
Nu mai vorbim de armonia cu partenerul tau. Pentru a atinge capacitatea de armonie sexuală potenţa sexuală a bărbatului nu este cea mai principală.
Partenerul bine antrenat în preludiul sexual poate face minuni-rafinate erotice, fără nici o importanţă a dimensiunei penisului lui, sau a puterii de erectie, şi de capacitatea de a prelungi actul sexual. Încercaţi să respectaţi câteva sfaturi, şi credem că bucuria "lunei de miere" vă va veni din nou.

 - Trebuie să ştii ce vrei de la o relaţie sexuală şi să vorbeaşti despre asta deschis cu partenerul tau. Mulţi bărbaţi şi femei se tem să discute despre dorintele lor, şi se strădue să le ascundă. Ca rezultatu apare frustrare, pentru că nu obţine ceea ce vrei. Raportul sexual- nu este un joc dea ghicitul. Proximitatea nu este posibilă fără onestitate.

- Învaţă să respecţi partenerul tău, cu toate particularităţile specifice ale lui. Oameni sunt diferiţi. Şi viaţa este cu atât mai interesantă cu cît suntem mai diferiţi unul de altul. Dacă femeia este activă, sugerand noi poziţii sau un joc erotic - nu considera acest lucru e ca o încercare de a te umili. Faptul că partenerul tau tinde să difersifice actul sexual, înseamnă că (el,ea), te iubeste si este interesat de modul de a îmbogăţi relaţiile intime. Reţineţi - în pat, totul este permis, dacă ambii sunt de acord.

- Nu trebuie să toleraţi toate părţile negative ale partenerului tău. . Nu există oameni perfecţi, şi de faptul cum ne vom referi la deficienţele altuia: pentru a pune cu ei, depinde mult. Dacă nu sunteţi mulţumit cu ceva, atunci vorbiţi despre asta deschis. Lasa partenerul tau să-ţi explice de ce el face acest lucru. Numai atunci se puteţi ajunge la un acord comun.

- Exprimăţi liber sentimentele - şi verbal, şi senzaţional. Spre deosebire de barbaţi, femeile nu atestă totdeauna preludiu de pregătire – ca o informaţie de a avea relatii sexuale. Gingăşia este la fel de plăcută pentru femeie ca actul sexual in sine.

- Dacă credeţi că trebuie să fiţi totdeauna gata pentru sex, sau să doriuţi orice femeie atractiva, sau să ai o erectie puternica - vă înşealaţi mult. Opţiunea "Întotdeauna gata!" Este specifică doar pentru adolescenţi.

 - Nu cancentraţi asupra puterii sale de erectie , nici asupra duratei a actului sexual. Uitaţi aceasta, în sex nu aceasta este important. Obişnuiţivă să vă bucuraţi de faptul că mângâiaţi o feme, şi obţineţi satisfacţia de că îi faceţi ei placere şi viata sexuala va fi mult mai interesantă.. În relaţiile sexuale singurul criteriu este - tu şi partenerul tău trebuie să fiţi satisfăcuţi, să primiţi plăcere.

- Nu trebuie să-şi planificaţi "săptămâna de sex", sau luna, cum planificaţi un meniu de sărbători. Unul dintre deliciile sexului este spontaneitatea şi imprevizibilitatea lui.

- Principalul mod de a îmbunătăţi relaţiile sexuale este de a trezi în partenerul tău senzualitatea. Apatia sexuală şi insatisfacţia celor doi, în cele mai multe cazuri, este cauzată de faptului că femeia nu ajunge la orgasmul sexual. Acest lucru conduce la refuzul relaţiilor sexuale, sau de indiferenţă faţă de el.

- Sexul nu este un set şablon de metode specifice de excitare a unui partener ca să ajungă la descărcarea sa. Nu este nevoie de a stimula mecanic femeia în preludiu, dacă nu eşti dispus. Aceasta va aduce numai discordiei in relatile voastre. Femeia se va simţi indifirenţa faţă de ea şi iritatia internă îi va creşte mult.

- Nu uitaţi că puteţi strica impresia, chiar şi după sex, dacă te vei întoarce cu spatelei şi vei adormi, sau brusc vei sari din pat şi vei alerga la baie. Finalul nu este mai puţin importantă decât preludiul. Femeia nu asteaptă prea mult pe la tine. Este suficient de ao îmbrăţişa, de ai exprima sentimentelor tale de iubire, şi câteva să-i şoptiţi cuvinte blânde.

Amintiţi-vă, adevăratul succes in viata sexuala poate fi atins numai în cazul în care va exista interesul şi respectul pentru femee, cît şi stima de sine şi auto-credintă. Dacă sunteţi un cuplu cu experienţă, nu cred ca esti prea tîrziu pentru plăcerea sexuală. "Pensionar sexual" nu există, sexul poate fi practicat la orice varsta, daca ambii parteneri sunt de acord.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu