luni, 27 februarie 2012

Protestele continua

Protestele continuă în mai multe județe: 2.000 de persoane au participat la o manifestație la Timișoara. Miting cu 100 de persoane la Pitești

 

 Manifestațiile continuă, sâmbătă, în mai multe județe din țară, în cea de-a 16-a zi de proteste. Aproximativ 2.000 de persoane au participat la un miting antiguvernamental la Timișoara, organizat de USL.

Cei aproximativ 2.000 de protestatari s-au adunat în Piaţa Unirii din Timişoara, având steaguri tricolore, dar şi ale PNL, precum şi pancarte cu mesaje împotriva Guvernului și al presedintelui.

 

 anifestanţii, membri şi simpatizanţi ai USL, inclusiv parlamentari de Argeş, dar şi persoane neînregimentate politic, au scandat împotriva lui Traian Băsescu şi a Guvernului.

Aproximativ 50 de persoane au ieşit din nou în stradă sâmbătă și la Constanța, protestând timp de două ore la adresa actualului Guvern, în ciuda gerului. Manifestanții au înfruntat o temperatură de minus 5 grade şi au scandat împotriva preşedintelui Traian Băsescu și a Guvernului, cerând organizarea de alegeri anticipate.

 

 Constănţenii au spus că nu vor renunţa la proteste şi vor ieşi în stradă în fiecare zi până când Traian Băsescu va demisiona şi actualul Guvern va fi înlocuit. Manifestarea s-a încheiat în jurul orei 20.00.

Totodată, în jur de o sută de persoane au protestat și la Sibiu, manifestanții mărşuluind pe mai multe străzi din oraş, la minus 11 grade Celsius. Mitingul a fost organizat de Asociaţia de revoluţionari "Sibiu Decembrie 89"

 

 După ce au înconjurat de câteva ori piaţa centrală, protestatarii au pornit în marş prin oraş pe traseul aprobat de comisia specială din cadrul Primăriei Sibiu.

Circa 200 de oameni au participat la un miting de protest la Cugir, cerând demisia preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului şi organizarea unor alegeri anticipate. Oamenii s-au adunat, sâmbătă seară, începând cu ora 18.00, în faţa catedralei ortodoxe din oraş, de unde au pornit pe jos, într-un marş, pe străzile oraşului.

 

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu