miercuri, 4 aprilie 2012

Fetele norocoase



 In ziua de astazi Fetele Norocoase se pot angaja la videochat pentru a scoate sume foarte mari de bani pe care alti oameni nu i pot face nici in 10 ani de munca cu program normal .

  De exemplu un om care lucreaza pe domeniu de paza la o firma privata cu program de 24 de ore si o zi libera are un salariu mediu pe luna de 800 sau 1000 ron pe cand Fetele Norocoase pot scoate lunar in medie de 3000 sau 5000 de euro, lucru care este net superior majoritati salariilor pe care muncesc romanii  in ziua de astazi .

Lucrul acesta unora li se poate parea iesit din comun avand in vedere ca salariul pe care Fetele Norocoase in custiga lunar este de cel putin 6-7 ori mai mare de cat a unui cetatean care are un salariu minim pe economie din care abea daca isi pot achita ratele la banci si intretinerea iar dupa aceea sa ramana si cu cativa banuti din care sa aiba cu ce sa mai  cumpere cate ceva de mancare pentru a supravietui  si a duce o viata cat mai decenta .

Asa ca traim vremuri in care o fata care nu are terminate nici macar studiile primare fata de alti oameni care au terminat 8 clase , liceu si 2-3 facultati cu renume ajunge sa custige sume de 10 - 20 de ori mai mari de cat cei cu studi.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu